Royal Team - RT [ACCEPTED]

Go down

Royal Team - RT [ACCEPTED] Empty Royal Team - RT [ACCEPTED]

Post by KAPPA_ on Fri Jul 07, 2017 4:36 pm

- Numele echipei: Royal Team
-- Shortcut: RT

- Website-ul: http://royal-team.tk
-- Logo-ul echipei: http://www.imgx.ro/i/595f8b050a0cd.png

- Vechimea echipei: ~8 luni

- Capitanul echipei: LuckyLuciano

- Membrii care vor participa (max 12):
> Capitan
LuckyLuciano
> Membri
BeyondOwn
KAPPA
raZeN
xThe0
cisto
DiCE
Aditssa
Edyezz
Hermenotis
> Rezerve
dbkalyy
bobert

- Comunitatea pe care este cea mai activa echipa: B-Zone, Bugged, RSS

- Cu ce v-ati remarcat pe comunitati sau in samp?: La inceput am avut succes deoarece numerosi membri isi facuse un nume inainte pe comunitatile RPG, dar ne-am extins popularitatea pe toate comunitatile din Romania in urma castigarii primei editii a acestei cupe. De asemenea, nu exista membru al comunitatii B-Zone care sa joace constant in acest moment sa nu stie de Royal Team, deoarece am stabilit un record de 71 de turf-uri cu mafia Green Street Bloods in luna mai a acestui an. Am prins foarte bine la public, vad foarte multi jucatori pe aceste 3 comunitati pe care suntem activi care au "ROYAL" dupa nume, un lucru ce nu ne deranjeaza, pentru noi e un fel de sustinere si apreciem acest lucru.

- Echipa voastra este familiarizata cu conditiile de clanwar?: Fara nici un dubiu. Am cat de cat experienta in comunitatea A/D, mi-am instruit deja membrii, au inteles cum stau lucrurile.

- Cine crezi ca este "omul echipei" si de ce?: Nu avem un om de baza al echipei. A/D-ul e un joc de echipa, fiecare membru conteaza.

-> Sunteti de acord cu regulamentul nostru?: Da.

-> Canal de youtube?: https://www.youtube.com/channel/UCdaVkymLgw1rkpKHO1A-SdQ ; Fragmovie-urile echipei sunt postate pe canalul lui BeyondOwn, iar fragmovie-urile individuale sunt postate pe canalele fiecaruia dintre noi.

-> Un scurt istoric al echipei (max 200 cuvinte):  În urma realizării unui record de 51 de turf-uri cu mafia Verdant Family la începutul lunii noiembrie 2016, am decis cu câţiva prieteni care au ajutat la realizarea acestui record să înfiinţăm o echipă. Aşadar, pe 9 noiembrie 2016, alături de Spawn, LuckyLuciano, k1dFTW, Road2Glory şi sNrobert am înfiinţat Royal Team. Clanul a fost supus la multe încercări, iar după luni de muncă, am reuşit să aducem clanul la un nivel înalt. Acum, Royal Team, este unul dintre cele mai bune, cunoscute şi dorite clanuri din scena SA:MP-ului românesc. Avem la bază 30 dintre cei mai buni jucători ai serverelor B-Zone şi Bugged. Royal Team este o echipă unită, cu un colectiv unic, un clan în continuă creştere şi cel mai important, o adevărată familie.
KAPPA_
KAPPA_
Administrator
Administrator

Mesaje : 56
Data de inscriere : 2015-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum