Informatii generale

Go down

Informatii generale Empty Informatii generale

Post by orange on Fri Mar 03, 2017 7:09 pm

Arrow Despre cupa:

Inainte de toate trebuie sa fiti constienti ca aceasta cupa va fi diferita fata de celelalte cupe specifice comunitatilor pe care jucati sau ati jucat. Aceasta cupa este clasificata la un nivel global. Ce inseamna asta? Ca absolut toate clanurile romanesti de pe orice comunitate are dreptul sa se inscrie si sa demonstreze de ce sunt capabili. Prin aceasta cupa noi dorim doar sa oferim comunitatii romanesti de SA:MP ocazia de a lua parte intr-o competitie bine organizata si care nu o mai existat pana acum decat organizate de straini.

Arrow Despre gamemode:

In cazul in care nu ati auzit de partea competitiva a jocului si anume A/D (Attack & Defend) inseamna ca o sa auziti si vedeti pentru prima data un astfel de gamemode. Gamemodul este de tip A/D si are niste particularitati care probabil o sa va para ciudate la prima vedere dar defapt ele au fost facute in asa fel incat sa stimuleze jocul in echipa, folosirea cat mai multor tactici si evident abilitatile individuale.

Arrow Cum se joaca?:

Ideea de baza a acestui gamemode consta in faptul ca sunt 2 echipe Attackers respectiv Defenders al caror scop este diferit. O runda reprezinta o singura baza contra cronometru in care depinzand de statutul tau (Attacker sau Defender) ai anumite scopuri simple pentru a castiga runda. Ca Defender pentru a castiga runda trebuie fie sa elimini toti Attackerii fie tragi suficient de timp ca sa se termine runda fara a se atinge nimeni de CP si sa fie cel putin un Defender in viata. Ca Defender nu poti spawna masini si nu poti lasa acel CP neprotejat. In cazul celalalt daca esti Attacker ai doar 2 scopuri mari pentru a castiga runda. Fie elimini toti Defenderii, fie iei acel CP (trebuie sa stai 25 de secunde in el) pentru a castiga. Cand ataci poti sa spawnezi masini pentru a ajunge in locul in care se afla CP. Un lucru important bine de stiut este ca nu poti sa vezi inamicul pe harta.

Exemplu:


Arrow Despre ACv2:

In aceasta cupa vom folosi anti-cheatul lui Whitetiger ce are configuratiile de baza lasate de el. Singurul lucru modificat in contextul cupei va fi viteza maxima de alergat si weapon switch bug-ul care nu va mai functiona. Pentru cei ce nu stiu ce este ACv2 va invit sa aruncati o privire aici:  http://samp-ac.com/ Mai mult decat atat, probabil banul global este dezactivat pe unele comunitati dar aici il vom tine, asa ca daca cineva se trezeste cu ban pe AC sa nu se intrebe de ce...  Suspect Noi va recomandam sa aveti jocul complet default.

Exemplu:


Arrow Premiu:

Din pacate nu avem nici un premiu valabil pentru cei ce vor castiga cupa din simplul motiv ca aceasta este prima editie si dorim sa vedem cat de bine putem organiza lucrurile pentru un mediu cat mai placut si competitiv. Pentru editiile viitoare vom avea si premii. De asemenea, in cazul in care vom fi sponsorizati vom avea o gama mai larga de premii.
orange
orange
Administrator
Administrator

Mesaje : 39
Data de inscriere : 2017-02-24

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum