CUPA: Informatii suplimentare

 :: Competiţie :: Arhivă :: Season 1

Go down

CUPA: Informatii suplimentare Empty CUPA: Informatii suplimentare

Post by orange on Sun Mar 12, 2017 5:13 pm

Pe 20.03.2017 va incepe cupa oficial si in zilele ce urmeaza va aparea si tabela oficiala. In momentul cand ati vazut cu cine ati picat, data si ora o sa o stabiliteasca capitanii echipelor si cand s-a ajuns la o concluzie va trebui ca unul din arbitrii sa fie anuntati. In cazul in care unul din arbitri nu o sa poate sa fie prezent, meciul se va anula si se va decide pentru o alta zi. De asemenea din numarul de echipe inscrise vom selecta doar echipele care par serioase si nu facute pe moment doar pentru a juca in cupa.
~Start: 20.03.2017

~Deadline: 15.05.2017


Last edited by orange on Mon Mar 20, 2017 7:27 pm; edited 1 time in total
orange
orange
Administrator
Administrator

Mesaje : 39
Data de inscriere : 2017-02-24

Back to top Go down

CUPA: Informatii suplimentare Empty Re: CUPA: Informatii suplimentare

Post by KAPPA_ on Sat Mar 18, 2017 5:47 pm

Am acceptat cele 6 echipe. Acestea sunt:

1. True Silent Aimbot - TSA
2. Royal Team - RT
3. Killing in Action - KIA
4. No Cheats Squad - NCS
5. Samurai Team - SRT
6. Sphinx Team - SPT

V-as ruga ca toti capitanii echipelor sa va anuntati jucatorii sa confirme participarea lor in cupa. Un jucator care n-a confirmat nu poate participa in cupa. Daca acestia nu isi pot crea conturi sau probleme de acest gen, contactati unul dintre administratori.

Sistemul cupei va lucra in acest fel:
Group Stage: Grupa A si Grupa B. Fiecare grupa va avea cate 3 echipe, iar primele 2 clasate in acea grupa vor merge mai departe.
Semifinals: Ca sa evitam eventualele intalniri din grupe, sistemul va lucra in acest fel: Castigatoarea grupei A se va intalni cu vice-castigatoarea grupei B (meci 1), iar castigatoarea grupei B se va intalni cu vice-castigatoarea grupei A (meci 2).
Final: Campioana sezonului 1 va fi aleasa dintre castigatoarea meciului 1 si castigatoarea meciului 2.

Vom adauga mai tarziu un poll care va fi deschis pana la extragerea grupelor. In acel poll veti putea decide daca chiar doriti sa avem si "finala mica", pentru a decide locul 3.

Luni, 20/03/2017, la ora 19:00, pe acest canal se va tine extragerea LIVE a grupelor. Aceasta se va face cu ajutorul site-ului random.org. Ordinea de mai sus reprezinta numarul fiecarei echipe.
Spre exemplu, sa presupunem ca primul numar extras este 3. Numarul 3 coincide cu Killing in Action, asta insemnand ca acestia vor fi prima echipa extrasa pentru grupa A. Al2-lea numar pe care site-ul mi-l extrage este 6, acestia fiind Sphinx Team, care vor merge in grupa B, si tot asa, pana cand extragem toate echipele.

Meciurile din Group Stage trebuiesc jucate intr-un interval de 2 saptamani. Daca un meci n-a fost jucat, echipa care s-a interesat, care a vrut sa joace meciul dar adversara lor nu au dat un raspuns, vor primi o victorie 9-0 la "masa verde". Daca nici una dintre ele nu s-a interesat, sau ambele s-au interesat, dar n-au reusit sa joace meciul in timpul acordat, vor primi o infrangere 0-9.

Se vor deschide topic-uri pentru fiecare meci, iar acolo capitanii vor trebui sa ajunga la un comun acord, cand se va juca meciul. La meci trebuie sa fie prezent streamerul si cel putin 2 arbitrii.

Mai multe detalii vor fi oferite pe parcurs, GLHF.
KAPPA_
KAPPA_
Administrator
Administrator

Mesaje : 56
Data de inscriere : 2015-11-25

Back to top Go down

CUPA: Informatii suplimentare Empty Re: CUPA: Informatii suplimentare

Post by KAPPA_ on Mon Mar 20, 2017 7:05 pm

GRUPA A:

Royal Team - RT
True Silent Aimbot - TSA
Sphinx Team - SPT

GRUPA B:

Samurai Team - SRT
No Cheats Squad - NCS
Killing in Action - KIA

Voi posta meciurile mai tarziu la boardul "Meciuri". Aveti la dispozitie 2 saptamani in care puteti va puteti juca meciurile. GLHF.

KAPPA_
KAPPA_
Administrator
Administrator

Mesaje : 56
Data de inscriere : 2015-11-25

Back to top Go down

CUPA: Informatii suplimentare Empty Re: CUPA: Informatii suplimentare

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 :: Competiţie :: Arhivă :: Season 1

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum