[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

 :: Competiţie :: Arhivă :: Season 1

Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by OveR on Thu Mar 09, 2017 6:35 pm

-> Numele echipei: Samurai Team
-> Logo-ul echipei: https://i.imgur.com/XPKfBrq.png
-> Website-ul echipei: http://www.samuraiul.com
-> Capitanul echipei: OveR SENSEI //  Cristiw0w
-> Membrii care vor participa: OveR, Cristiw0w, MULLER, ADRiAN.BELEAUA, RevoW, KenZoR, pr1ngsw, bLindatu, MRS, InSide.Incredib1lul, Webster. Țin să mențin că pot fi făcute mici / mari schimbări, dar cum am spus mai jos, îmi voi alege stelele în așa fel încât să nu apară discușii.
-> Comunitatea pe care este cea mai activa echipa: Bugged
-> De ce ati ales sa va inscrieti?: Nu avem un motiv anume. De obicei, când avem ocazia să participăm la chestii de genul, unde este vorba de concurență, acolo ne este locul ! Mai multe chestii vor fi amănunțite mai jos.
-> Sunteti de acord cu regulamentul nostru?: Da, l-am citit, mi se pare foarte ok, atât timp cât sistemul vostru de anti-cheat nu poate fi răpus, sper eu, va fi ceva unic.
-> Echipa ta poate sa filmeze fara probleme?: Da, voi încerca să-mi culeg 'stelele', în așa fel încât discuțile să nu apară.
-> Un scurt istoric al echipei(max 200 cuvinte): Pai, totul a început in jurul lui iulie 2016 dacă nu mă înșel. Chiar mai devreme, nu am crezut că va devenii ceva serios, deci nu m-am gândit niciodată să memorizez data când am creat echipa sau alte chestii. Totul a fost o inspirație, o caterincă de 'joc' să o numesc așa. Văzusem tot felul de echipe, care nu-și aveau rostul. Erau pur și simplu, doar echipe. Doar băieți ce discutau numai și numai despre SA:MP. După mentalitatea mea, am dorit ceva frumos, nu o echipă unde ne cunoaștem doar starea de joc, ci o echipă unde suntem prieteni în realitate, spiritual vorbiind. Discutăm tot felul de probleme între noi, chiar ne ajutăm cu sfaturi atunci când este nevoie. Nu am avut ochi niciodată pentru cei ce intrau în micul nostru grup de prieteni, și-și băteau joc de 'glumițele' noastre sau alte chestii.
După ce mi-a venit această idee de 'Samurai', fiind doar eu, Teken și Cristiw0w, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei care mi-a fost alături și la bine și la greu, virtual vorbiind, au apărut mulțiii, și doresc să subliniez, chiar mulțiiii, în special pe buGGeD, ce ne-au plagiat. Nu chiar plagiat, nu vreau să-i numesc 'fani' pentru că par 'grosolan', dar nu-mi plăcea ideea de plagiare. De aceea, împreună cu Cristiw0w și TekeN, am hotărât la aceea vreme să dăm drumul și unui site, nu era mare scofală, era doar ceva ce ne putea da drepturi de autor. De atunci, totul a devenit popular. Am luat ideea foarte în serios la început, cu site-ul, cu recrutările. Pot să confirm faptul că echipa m-a maturizat, în calitate de lider. Înainte să creez această 'grupare de prieteni', eram treilaleu, nu mă gândeam că ar putea fi chiar o caterincă, eram genul de băiat ce juca la war-uri și înjura inamicul atunci când murea pe turf. Ei bine, totul a evoluat.
În jurul lui August, am dat drumul la site, am lucrat puțin la un index împreună cu niște băieți, am vrut doar ceva de design, nu un forum complex, nu aveam nevoie de așa ceva, în majoritate toți activam pe buGGeD, deci nu și-ar fi avut rostul un astfel de forum.
De-alungul timpului, după cum bine am repetat, am evoluat, am vrut ceva mai mult, am vrut caractere. Am scos toată partea de 'smardoi' ai internetului și mi-am creeat chiar grupul de prieteni necesar. Nu am avut niște reguli concrete, deși mereu am ținut la respectul față de celălalt și la faza cu reclamațiile pe serverele RPG. Urăsc faptul de a da atenție unui idiot ce ba-ți zice o chestie de maică-ta sau ba-ți face un C-Bug la war-uri. Ignoră-l, tot ce îți trebuie e să te distrezi, să te simți în pielea ta, jocurile pot fi o provocare, dar să nu uităm faptul că acestea rămân jocuri. În jurul lui decembrie 2016, chiar mult mai devreme, nu are rost să dau o dată exacta, au apărut mulți băieți ce chiar ne apreciau. Ne apreciau carisma și humorul, caracterul în general. Ne apreciau caterinca și nu o luau în serios, erau primul grup de oameni ce ne 'apreciau'.
Ceva timp mai târziu, au început și haterii. Pagina web devenise atât de populară pe serverele RPG, prin simplul fapt că dădeam niște mici 'denumiri' în caterincă. Dar ce să vezi? Unii nu țineau la caterincă, primul grup de hateri. Se trezesc niște dânși să tipăreasca : view-source:www.samuraiul.com, și ce să vezi idee, ne-au făcut o pagină .cf ce după au șters-o realizând cât de idioți sunt, bine, eu vorbesc la plural deși cred că a fost unul singur, nu are rost să dau atenție acestui fapt. Și în loc de denumirile ce noi le puneam în caterincă, ne-au redenumit nu știu eu cum, n-are rost să scriu aici, aș da dovadă de prost-gust. Așa, după toate astea, au început băieții să tot facă chestii de genul, unul după unul, crezând că avem securitate NASA, că index ul nu poate fi copiat. Ok, i-am ignorat. N-avea nici un rost, știam că o bună parte din oamenii ce jucau pe comunitate ne apreciază, iar o mică parte pot zice de 5% nu ne apreciau, pentru faptul că probabil, i-am dat afară, sau pentru faptul că nu am vrut să îi recrutez în micul nostru grup de prieteni.
Totul a decurs ok, am început să filmăm cu logo ul pe video, pentru a face reclamă, am început să facem spam uri la status update uri cu adresa site ului, pentru același motiv, am început să activăm pe live uri la youtuberi, doar să ne facem reclamă, iar totul a ajuns viral în lumea SA:MP-ului. Echipa încă este în dezvoltare, după ce am decis să mi iau rămas buni de la vreo 15 inși, printre care și unul numit 'TekeN', un bun prieten ce a dovedit că jocul este mai important ca prietenia și a făcut câteva faze ce nu mi-au plăcut, am decis să nu mai recrutez nimic până nu mă decid că dânsul este membrul pe care eu îl doresc în incinta noastră.
În momentul actual, cel mai popular din echipa noastră pe YouTube probabil este Cristiw0w. Am început majoritatea să filmăm la war-uri, doar să dovedim că nu este nevoie de cod pentru a fi bun și pentru a le închide gura haterilor. În momentul de față, ținta noastră este de a aduce membrii cât mai buni, unul câte unul, aleși cu cap. Nu am nevoie de mofturoși sau nesimțiți, doar prieteni vechi cu simțul umorului.

Țin să mențin că este posibil să fie aduse schimbări și la logo, și la index și la membrii. În caz de edit, o să l modific eu, în caz de Locked, voi contacta unul dintre Administratori pentru a îmi edita topic ul. Dacă am depășit limita de 200 de cuvinte mă scuzați, când explic ceva vreau să fie complex. Aș fi putut dezvolta subiectul, deși am vrut să nu exagerez, sunt multe peripeții prin care am trecut, mi-ar lua cel puțin 2 ore să explic totul.


Last edited by OveR on Sun Mar 12, 2017 4:30 pm; edited 7 times in total
OveR
OveR
Member
Member

Mesaje : 9
Data de inscriere : 2017-03-09
Varsta : 19
Localizare : Bruxelles

http://www.samuraiul.com

Back to top Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty Re: [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by orange on Thu Mar 09, 2017 7:13 pm

Imi aduci aminte de romanele mele trimise unuia dintre ownerii de la B-zone.
orange
orange
Administrator
Administrator

Mesaje : 39
Data de inscriere : 2017-02-24

Back to top Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty Re: [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by OveR on Thu Mar 09, 2017 7:29 pm

ahahaha, istoric al echipei..
ceva de genu ' Suntem infiintati pe data de 19.07.2016 am inceput cu membrii mici dupa care am inceput sa crestem, am facut cam 5 prezentari. Incet incet am adus legende si am dezvoltat acest clan. Ce suntem noi? Suntem un clan unit unde ne simtim ca fratii. Cu este v6 team? Numele v6 vine de la v2 , adica suntem cheateri curati, suntem o grupare de jucatori buni in dgl.'
nu mi se pare suficient
OveR
OveR
Member
Member

Mesaje : 9
Data de inscriere : 2017-03-09
Varsta : 19
Localizare : Bruxelles

http://www.samuraiul.com

Back to top Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty Re: [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by KAPPA_ on Thu Mar 09, 2017 11:04 pm

Status-ul aplicatiei: Valida.
In functie de cate echipe vor aplica, voi lua o decizie in privinta echipei tale in urmatoarele zile.
KAPPA_
KAPPA_
Administrator
Administrator

Mesaje : 56
Data de inscriere : 2015-11-25

Back to top Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty Re: [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by KAPPA_ on Sun Mar 12, 2017 6:36 pm

Acceptati.
Toti jucatorii pe care i-ai enumerat ca fiind participanti trebuie sa-si creeze un cont pe forum si sa posteze in acest topic cu un "Confirm". Aveti dreptul de a modifica echipa pana la inceperea competitiei, dupa care orice schimbare nu va mai fi permisa.
KAPPA_
KAPPA_
Administrator
Administrator

Mesaje : 56
Data de inscriere : 2015-11-25

Back to top Go down

[ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team Empty Re: [ACCEPTED] Inscriere - Samurai Team

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 :: Competiţie :: Arhivă :: Season 1

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum